Biologische paprika zaden kopen, Jubilandska | Moestuinland
Paprika Zaden, Jubilandska | BIO
0 Reviews | Review toevoegen

Zaden voor prachtige rode paprika's. Per plant ongeveer 10 vruchten. De smaak is lekker zoet. Ook goed geschikt voor teelt in potten.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


 

Biologische paprika zaden kopen

De Jubilandska paprika is een fijne plant om paprika's mee kweken. Het is een biologisch ras en de oogst bestaat uit prachig rode vruchten. Natuurlijk ook te oogsten als de paprika nog groen is, maar een volledig gerijpte paprika is veel zoeter van smaak. De Jubilandska geeft per plant ongeveer 10 paprika's aan oogst. De vruchten zijn wat langwerpig en zitten vol met vitaminen en goede mineralen. 

Wanneer kun je de paprika zaden zaaien?

Deze paprika zaden zijn onder glas te zaaien in de maanden maart, april en mei. Zaai niet direct in de vollegrond, daar is het te koud voor deze Mediteraanse vruchten. De perfecte zaaitemperatuur ligt rond de 21 graden. De kiemduur bedraagd ongeveer 2 weken. Ook kun je zaaien in 10 centimeter potjes. Als de kiempjes zijn opgekomen, verspenen en later in de koude kas, of buiten in de vollegrond (met vol zon) uitplanten. 

Biologisch geteelde paprika zaden

De paprika plant wordt ongeveer 1 meter hoog in de kas en buiten ongeveer 65 centimeter. De paprika Jubilandska zaden zijn biologisch geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische wijze. Dit is gecontroleerd door de stichting SKAL, die erop toeziet dat dit daadwerkelijk om biologische paprika zaden gaat. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.