biologische peper zaden kopen - moestuinland
Peper zaden, Hungarian hot wax | BIO
Reviews | Review toevoegen

Een van de grootste pepers met scherpte 2. Hoe roder en rijper de peper, hoe heter. Deze peper is erg lekker in diverse gerechten.

Verzendkosten

€ 1,99 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Peper zaden kopen?

Deze biologische hongaarse peper is een van de grootste pepers die er zijn. Matig heet van smaak, de scherpte neemt toe naarmate de peper verder rijpt. De peper rijpt van groen naar geel naar oranje naar rood. Lekker in diverse gerechten! 

Hungarian Hot Wax pepers zaaien en oogsten

De hongaarse hot wax peper wordt ongeveer 15 centimeter lang en 4 centimeter breed. Deze peper is goed geschikt voor het nederlandse, relatief koele klimaat. Maar als je zeker wil zijn van een goede oogst is het altijd goed om in een koude kas te kweken. Zaaien kan in de maanden maart, april en mei. Oogsten kan tussen juli en september, afhankelijk van het weer en de tijd van zaaien. De hoogte die de plant kan krijgen is ongeveer 75 centimeter.

Biologische zaden van SluisGarden

De Bio-zaden van SluisGarden worden geteeld volgens biologische wijze. Dit houd in dat er bijvoorbeeld geen kunstmest en chemicaliën worden gebruikt bij de productie van de zaden. Dit wordt allemaal gecontroleerd door stichting SKAL, om er zeker van te zijn dat je zaden 100 procent biologisch zijn. Dat wordt genieten van écht biologische pepers!

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.