Peper zaden kopen, Carolina Reaper | Moestuinland
Peper zaden, Carolina Reaper
De meest scherpe peper van dit moment! De Carolina Reaper heeft 2,2 miljoen Scoville aan scherpte. Voegt flink wat pit toe.

Artikelnummer

080463

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á4,50
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Carolina Reaper Peper zaden kopen

Carolina Reaper is tot zover bekend de heetste peper te wereld! Een prachtig pepertje in een rode kleur, die er nog wat onschuldig uitziet. Maar eenmaal een in aanraking met deze extreem hete peper, brandt je bijna weg van hitte! De Carolina Reaper peper is met 2,2 miljoen op de schaal van Scoville, dé heetste peper ter wereld! Bizar scherp maar erg leuk om eens te kweken en natuurlijk te proeven.

De Carolina Reaper verwerken

Je kunt de Carolina Reaper verwerken in diverse gerechten, om er een flinke lading pit aan toe te voegen. Voorzichtig met het aanraken van de pepers, en het verwerken ervan. Melk is geen overbodige luxe. De Carolina Reaper pepers zijn te verwerken in sauzen die scherp moeten zijn, maar ook in chili-olie. Verder kun je er goed poeder van maken om gerechten met het minimale aan toevoeging, maximaal te verhitten!

Hoe moet ik de Carolina Reaper zaaien?

Je kunt de Carolina Reaper zaden zaaien in het voorjaar in huis. Bij voorkeur met een propagator, of in elk geval bij minimaal 20 graden. Doe dit vanaf februari tot en met mei. Als de peperplanten eenmaal opgekomen zijn, verspenen en in potten, de kas of eventueel de moestuin te plaatsen. Dan moet de plek wel erg zonnig zijn en moet er een goede zomer komen. Je kunt deze extreem scherpe pepers oogsten van september tot en met oktober. Bijzondere peper!

Latijnse naam: Capsicuum chinense
Verpakking bevat ongeveer 10 Carolina Reaper Pepper zaden.

Vanaf nu is de heetste peper ter wereld, de Carolina Reaper verkrijgbaar bij Moestuinland!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.