Biologische peper zaden kopen, Spaanse Peper, Westlandse Lange | Moestuinland
Peper Zaden, Spaanse Westlandse Rode | BIO
0 Reviews | Review toevoegen

Biologische pepers met scherpte 4 van 5. Lekker pittig dus! Opbrengst per plant rond de 25 vruchten.

Verzendkosten

€ 1,99 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Spaanse peper zaden kopen

Pepers worden ingedeeld in een schaal. Deze wordt de Scoville Heat Units genoemd: een schaal om de scherpte aan te geven. Deze spaanse pepers komen uit op scherpte 4, in de schaal van 1 tot 5. Een lekker pittige peper dus! Dus wrijf niet per ongeluk in je ogen na het snijden van deze peper, dat is geen pretje! De Biologische Spaanse peperplant wordt zo'n 75 cm hoog. Ben je opzoek naar een nog scherpere peper? Dan is de Habanero-peper iets voor je!

Spaanse pepers zaaien en oogsten

Bij het zaaien van de pepers is het goed om dit onder glas te doen, op kamertemperatuur. Houd rekening met 2 weken voor de zaden zullen ontkiemen. Je kan zaaien op een zaaibed, of natuurlijk direct in potjes. Na opkomst af en toe buitenzetten, zodat de plantjes rustig kunnen wennen aan een lagere temperatuur. Als je de pepers wil uitplanten, doe dit dan op een warme en beschutte plaats. De opbrengst per plant zit rond de 25 vruchten. 

Biologische Zaden van Sluis Garden

De biologische zaden voor de westlandse rode peper zijn op biologische wijze geteeld en verpakt. De zaden zijn geregistreerd en gecontroleerd bij stichting SKAL. Je kan dus met een gerust hart van je biologische pepers genieten! Er zijn dan ook geen kunstmeststoffen of chemicaliën gebruikt bij de oogst en productie. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.