Biologische peper zaden kopen, Spaanse Peper, Westlandse Lange | Moestuinland
Peper Zaden, Spaanse Westlandse Rode | BIO
Biologische Spaanse pepers met scherpte 4 van 5. Lekker pittig dus! Opbrengst per plant rond de 25 vruchten. Productief en goed bestand tegen ziektes.

Artikelnummer

SL0708

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Spaanse peper zaden kopen

De rode peper Westlandse is een Spaanse Peper. De biologische peper zaden zijn geschikt voor de teelt van lange, rode pepers. Deze spaanse pepers komen uit op scherpte 4, in de schaal van 1 tot 5. Een lekker pittige peper dus! Dus wrijf niet per ongeluk in je ogen na het snijden van deze peper, dat is geen pretje! De rode peper is erg lekker om gerechten scherper te maken. Denk aan Aziatische gerechten of roerbakken. Ook is peper erg gezond en werkt bijvoorbeeld tegen verkoudheid. De Biologische Spaanse peperplant wordt zo'n 75 cm hoog en de pepers zelf worden ongeveer 25 centimeter lang. Ben je opzoek naar een nog scherpere peper? Dan is de Habanero-peper iets voor je!

Rode peper zaaien en telen

Bij het zaaien van de pepers is het goed om dit onder glas te doen in een kas, of binnenshuis op kamertemperatuur. Houd rekening met 2 weken voor de zaden zullen ontkiemen. Je kan zaaien op een zaaibed, of natuurlijk direct in potjes. Zaaien vanaf begin februari tot ongeveer april. Na opkomst af en toe buitenzetten, zodat de plantjes rustig kunnen wennen aan een lagere temperatuur (afharden). Als je de pepers wil uitplanten, doe dit dan op een warme en beschutte plaats. De opbrengst per plant zit rond de 25 vruchten. Er zitten gemiddeld 25 zaden in een zakje zaad.

Biologische zaden van Sluis Garden

De biologische zaden voor de westlandse rode peper zijn op biologische wijze geteeld en verpakt. De zaden zijn geregistreerd en gecontroleerd bij stichting SKAL. Je kan dus met een gerust hart van je biologische pepers genieten! Er zijn dan ook geen kunstmeststoffen of chemicaliën gebruikt bij de oogst en productie. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.