XL Insectenhotel kopen, hout zwart pro garden | Moestuinland xl insectenhotel kopen, blank hout
XL Insectenhotel kopen, hout zwart pro garden | Moestuinland xl insectenhotel kopen, blank hout
Insectenhotel, XL (Pro Garden)
Groot insectenhotel van hout in een huis vorm. Geschikt voor bijen, vlinders en andere insecten. Ook mooi ter decoratie.

Artikelnummer

Z032520

ÔéČ┬á24,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

XL insectenhotel zwart of blank hout kopen

Gaaf XL insectenhotel voor in de tuin, moestuin, balkon of terras. Dit grote insectenhotel biedt meerdere kamers aan voor bijen, vlinders en andere insecten die nuttig zijn voor de tuin en de bestuiving van gewassen. Gemaakt van hout, je kan kiezen voor de blanke variant of geschilderd in een zwarte kleur.  Makkelijk op te hangen via de lushaak die achterop het insectenhotel bevestigd is. Hier zit een oogje in, die je om een schroef, spijker of anderszins vastmaakt. 

Groot insectenhotel bestellen tuin

Het XL insectenhotel is gemaakt in de vorm van een huis. Het insectenhotel biedt 8 verschillende soorten kamers voor insecten. Daarnaast geeft het ook gelijk sfeer aan de tuin. Het insectenhotel heeft de volgende afmetingen: 35 x 10 x 51 centimeter. Het is belangrijk dat je dit XL Insectenhotel op een plek hangt uit de wind, directe regen en de hele dag zonlicht. Dit weerhoudt de insecten ervan om er te gaan wonen. Kies liever een beschut plekje, waar ze alle rust hebben om in te leven. Dit verbeterd ook de levensduur van het insectenhotel.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.