Insectenhotel kopen, Rond Buzzy@Home | Moestuinland Insectenhotel kopen, Rond Buzzy@Home sfeer | Moestuinland Insectenhotel nestkast kopen rond | Moestuinland
Insectenhotel kopen, Rond Buzzy@Home | Moestuinland Insectenhotel kopen, Rond Buzzy@Home sfeer | Moestuinland Insectenhotel nestkast kopen rond | Moestuinland
Insectenhotel, Buzzy@Home Rond
Dit ronde insectenhotel is uitermate geschikt voor de opvang van diverse insecten. Met 5 soorten kamers, altijd een geschikte voor elk insect.

Artikelnummer

Z889281

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á17,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rond insectenhotel kopen

Dit insectenhotel is niet helemaal zoals we de insectenhotels kennen, namelijk in de vorm van een huis of flat. Dit insectenhotel is namelijk rond van vorm. Het ronde insectenhotel is voorzien van 5 verschillende kamers, zodat er elk soort insect in leven kan. Van vlinder tot lieveheersbeestje, en van bijen tot hommels. Help de diversiteit van de insecten in stand te houden door ze een plek aan te bieden waar ze kunnen nestelen en overwinteren. 

Insectenhotel aanschaffen

Het insectenhotel is gemaakt en ingericht met natuureigen meterialen, zodat het zo natuurlijk mogelijk aanvoelt voor de dieren die erin komen logeren. Denk aan dennenappels, stro en natuurlijk hout. De insecten maken dankbaar gebruik van het hotel om een nachtje te blijven slapen. Daarnaast geeft het ook een mooie, decoratieve uitstraling aan de tuin, het balkon of de moestuin. Ook bevorderd het de stimulans van de insecten om zich in je tuin bezig te houden met onder andere bestuiven. Dit geven de insecten er met alle liefde weer voor terug.

Dit ronde insectenhotel heeft een afmeting van 29 x 29 x 6,5 centimeter. Hang de nestkast aan een muur, wand of schutting. Het liefst op een beschut plekje.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.