Bijenhuis kopen, Groentinten Esschert Design | Moestuinland Olijfgroen bijenhuis kopen | Moestuinland Mintgroen bijenhuis kopen | Moestuinlan Donkergroen bijenhuis kopen | Moestuinland
Bijenhuis kopen, Groentinten Esschert Design | Moestuinland Olijfgroen bijenhuis kopen | Moestuinland Mintgroen bijenhuis kopen | Moestuinlan Donkergroen bijenhuis kopen | Moestuinland
Insectenhuis Bijen, Groentinten (Esschert Design)
Bijenhuisjes verkrijgbaar in 3 kleuren soorten groen tinten. Geschikt voor bijen als onderdak in de winter en bij slecht weer.

Artikelnummer

ZEL072

ÔéČ┬á12,50
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bijenhuis kopen in groentinten

Bijen en hommels hebben het moeilijk tegenwoordig. Er is steeds minder plek voor ze om te schuilen voor slecht weer, om nog niet te spreken over het moeilijk kunnen vinden van een overwinter plekje. Help de bijen daarom een handje door een bijenhuis in je tuin, terras of balkon op te hangen. Deze bijenhuizen zijn niet alleen erg fijn voor de bijen en hommels zelf, maar je kunt er zelf ook volop van genieten. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in 3 soorten kleuren groen. Deze serie van 50 Shades of Green is verkrijgbaar in licht/mintgroen, olijfgroen en donkergroen. De bijen kunnen eenvoudig één van de buisjes uitzoeken om in te gaan nestelen en om zo veilig te zijn tegen het weer en andere vijanden. Of om een winterslaap te houden.

Huisje voor bijen groen

Deze bijenhuizen zijn afkomstig van het merk Esschert. Ze zijn gemaakt van Vurenhout, afkomstig uit China en van triplex. De 'huisjes' zelf zijn van bamboe gemaakt. De hoogte van een bijenhuis is 21,2 centimeter. Ze zijn 14,3 centimeter lang en 15,7 centimeter breed. De bijenhuizen zijn voorzien aan de achterkant van een ophang set. Zo kun je ze meteen ophangen. Help de bijen en hommels en geniet er zelf ook van. Hoe meer insecten hoe beter!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.