Insectenhotel kopen met zinken dak, Hotel voor insecten Zink | Moestuinland Insectenhotel kopen, Buzzy@Home | Moestuinland
Insectenhotel kopen met zinken dak, Hotel voor insecten Zink | Moestuinland Insectenhotel kopen, Buzzy@Home | Moestuinland
Insectenhotel, Huis
Een insectenhotel is ideaal om insecten in op te vangen en ze onderdak te geven. Ze kunnen erin nestelen en zelfs overwinteren.

Artikelnummer

Z889283

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á18,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Insectenhotel huis kopen

Met het plaatsen van een insectenhotel in je tuin, balkon of andere omgeving, help je diverse insecten, waaronder bijen, vlinders en lieveheersbeestjes aan een fijne plek om te nestelen en te overwinteren. Dit kunnen deze beestjes goed gebruiken in een tijd waarin ze op weinig plekken met rust worden gelaten. Zo help je de wereld en de dieren een handje, en je krijgt er een fijne, gezonde leefomgeving voor terug. Daarnaast natuurlijk een prachtig, decoratief insectenhuis aan de muur of de schutting. Het insectenhotel geeft niet alleen een fijne plek voor insecten, maar levert je ook veel leven en bestuiving op.

Waarvoor een insectenhotel

Het insectenhotel is gemaakt en opgevuld met natuureigen materialen, zodat de dieren die erin komen te wonen zich niet hoeven aan te passen. Het zijn dezelfde materialen die ze in de natuur zouden gebruiken om te nestelen en te overwinteren, maar nu zijn deze materialen alvast voor ze opgezocht en bij elkaar gebracht. Hang het insectenhotel bij voorkeur op een beschutte plaats, anders willen de bijen, vlinders en lieveheersbeestjes er liever niet wonen. Aan de achterkant is een haakje bevestigd om het insectenhotel aan op te hangen.

De afmetingen van dit insectenhotel zijn: 39,5 x 28 x 8,5 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.