Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje
Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje Houten Lieveheersbeestjes Huisje
Houten Lieveheersbeestjes Huisje
Houten lieveheersbeestjeshuisje met ingebrand silhouet van lieveheersbeestje. Decoratief en heel goed voor de biodiversiteit!

Artikelnummer

ZWA37

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Lieveheersbeestjes huisje kopen

Lieveheersbeestjes zijn zo nuttig... dat wordt vaak onderschat! In de moestuin, maar ook in de siertuin, hebben we nog wel eens last van luizen. Stel: je hebt ontzettend je best gedaan, zaadjes geplant, of stekken gemaakt, en de plantjes doen het goed. Dan van de een op de andere dag zitten je planten helemaal vol met luizen... dat is zo frustrerend!

Nu worden er vaak allerlei verschillende middelen gebruikt om deze luisjes te bestrijden. Maar het mooiste is eigenlijk als de natuur de kans krijgt het zelf op te lossen! Zo hebben lieveheersbeestjes de mooie eigenschap, dat ze tot wel 100 bladluisjes per dag kunnen eten! Per lieveheersbeestje! 

Help ze daarom een handje. Geef ze een fijne plek, als onderdak. Dan doen ze wat terug! Dit huisje is een prettig onderdak voor de beestjes, waar ze 's winters kunnen overwinteren, als groepje bij elkaar. Daarnaast is het huisje zo ontworpen dat het de meeste indringers buiten houd. Geef de luisjes geen kans, met het helpen van hun vijanden: de lieveheersbeestjes!

Huisje voor lieveheersbeestjes

  • Fijne plek voor lieveheersbeestjes om te overwinteren

  • Met handig deurtje om wat blaadjes in het huisje te stoppen

  • 100 % FSC-hout

  • Afmetingen: 12,2 centimeter diep, 17 centimeter breed en 23 centimeter hoog

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.