Egelhuis kopen, Deluxe | Moestuinland Luxe egelhuis kopen voor egels | Moestuinland Zij aanzicht egelhuis vurenhout bitumen | Moestuinland Stevig huisje voor egels bestellen, achterkant | Moestuinland Zij achterkant aanzicht Egelhuis Deluxe van  | Moestuinland
Egelhuis kopen, Deluxe | Moestuinland Luxe egelhuis kopen voor egels | Moestuinland Zij aanzicht egelhuis vurenhout bitumen | Moestuinland Stevig huisje voor egels bestellen, achterkant | Moestuinland Zij achterkant aanzicht Egelhuis Deluxe van  | Moestuinland
Egelhuis, Deluxe
Stevig egelhuis van vurenhout en bitumen voor de ideale huisvesting van egels in je tuin. Beschermt, beschut en geeft een rustig plekje.

Artikelnummer

ZWA53

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Luxe Egelhuis kopen

Het Egelhuis Deluxe bestaat uit 2 delen voor een stevig huisje voor egels die rondom je huis leven. Er is geprobeerd om een zo natuurlijk mogelijke imitaite na te bootsen van de leefomstandigheden van de egel. Het huis bestaat uit 2 onderdelen: Het huis zelf, en de toegang er naartoe. Het Egelhuis Deluxe is van stevige kwaliteit en bestaat uit vurenhout. Het dak is overtrokken met Bitumen, een waterdicht materiaal dat de weersinvloeden van buitenaf, buiten houdt. Ook biedt het bescherming tegen beesten, zoals dassen en honden.

Wanneer kun je Egels zien?

Net zoals veel mensen denken dat je overal waar een vogelhuisje of insectenhotel ophangt, dieren opaf komen, wordt dit vaak ook gedacht bij Egelhuisjes. Nee, niet elk huisje wordt bewoond als je het zomaar in de tuin zet. Als de egel niet in de leefomgeving van je tuin of straat past, komt hij er niet. Dit wil niet zeggen dat er geen egels in je tuin zitten, omdat je ze nog nooit gezien hebt! Egels zijn zeer schuchter en zijn vooral 's nachts actief.

De beste plek voor een Egelhuis

Plaats het Egelhuis in elk geval niet op het noorden of noordoosten, en laat de opening vrij. Verder is het noodzaak dat het Egelhuis op een droge ondergrond staat, op een beschutte plek in de tuin. Om het de toekomstige bewoners een prettig welkom te geven, kun je een laagje droge bladeren in het huisje leggen.  Hier voelen ze zich fijn in. Daarna kun je, wat niet zo mooi is, maar wat nog net iets beter werkt, het huisje bedekken met een laag bladeren, takken en natuurlijke materialen. Dit is niet noodzakelijk voor het leven van de egels, maar stimuleert wel.

Specificaties WA53
Het Egelhuis is 37 centimeter lang en 30 centimeter breed. De toegang tot het huisje is 19 centimeter lang, en zou als je deze precies op de opening zet, een totale lengte van 62 centimeter geven. Het huisje is 19 centimeter hoog. Het dak loopt schuin af. Gemaakt van Vurenhout en bitumen. 100% FSC hout. Gewicht: 2 kg.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.