Groentinten huisjes Groentinten huisje donker Groentinten mintgroen Groentinten olijfgroen
Groentinten huisjes Groentinten huisje donker Groentinten mintgroen Groentinten olijfgroen
Lieveheersbeestje huis, Groentinten (Esschert Design)
Help de lieveheersbeestjes een handje verder met dit insectenhotel speciaal voor hen. Verkrijgbaar in 3 soorten tinten groen.

Artikelnummer

ZEL073

ÔéČ┬á14,95
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Lieveheersbeestje huis groentinten kopen

Lieveheersbeestjes zijn op diverse manieren ontzettend nuttig voor de tuin. Zo zijn deze insecten de natuurlijke vijand van veel andere beestjes die overlast kunnen geven in de tuin of moestuin. Zo eten lieveheersbeestjes luizen, die bijvoorbeeld je rozen overheersen of die je bonen oogst proberen aan te vallen. Help de lieveheersbeestjes met een eigen huisje in je tuin op het terras of balkon. Zo kunnen ze schuilen tegen slecht weer, broeden en hun winterslaap houden. Beschikbaar in 3 groene tint kleuren. 

Huisje voor lieveheersbeestjes

Deze huisjes voor lieveheersbeestjes zijn gemaakt van Vurenhout, afkomstig uit China. Daarnaast zijn ze van triplex hout gemaakt. De lieveheersbeesthuisjes hebben 4 horzontale openingen waar de beestjes door naar binnen en naar buiten kunnen. Het lieveheersbeesthuis is 21,2 centimeter hoog. Het huis is 14,3 centimeter lang en 15,7 centimeter breed. Door het ophanghaakje die aan de achterkant bevestigd is, kun je het huis ophangen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.