Insectenhotel in blank hout of zwart kopen bij moestuinland Insectenhotel groen kopen, Pro Garden huis groot | Moestuinland Insectenhotel, hout (2 kleuren)
Insectenhotel in blank hout of zwart kopen bij moestuinland Insectenhotel groen kopen, Pro Garden huis groot | Moestuinland Insectenhotel, hout (2 kleuren)
Insectenhotel, hout (2 kleuren)
Help de bijen, vlinders en lieveheersbeestjes met dit insectenhotel. Hij is er in 2 kleuren: Blank hout en zwart.

Artikelnummer

Z373703

ÔéČ┬á10,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Houten insectenhotel kopen

Help de bijen, vlinders, lieveheersbeestjes en alle andere insecten aan een veilig plekje tegen slecht weer, andere dieren, de winter en om te kunnen nestelen. Dit kleurrijke insectenhotel is beschikbaar in de kleuren blank hout en zwart en biedt plaats aan verschillende soorten insecten. Het insectenhotel telt in totaal 5 verschillende soorten kamers. De insectenhotels zijn voornamelijk bedoeld voor insecten, maar ook de mens kan zo weer van de insecten genieten die erg nuttig en zelfs onmisbaar zijn voor het tuinleven en de moestuin.

Insectenhotel kopen van hout

De insectenhotels zijn gemaakt van hout. Je kunt de insectenhotels gemakkelijk ophangen aan het haakje dat aan de achterkant van het insectenhotel bevestigd is. Hang het insectenhotel op een beschut plekje, niet aan de regenzijde en niet waar de zon fel op staat. Insectenhotel waar de insecten je erg dankbaar voor zullen zijn! 

  • Maten Insectenhotel zwart: 30cm hoog, 22,5cm breed en 8,5cm diep
  • Maten Insectenhotel blank hout: 30cm hoog, 22,5cm breed en 8,5cm diep

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.