filter_list

Filter

  1 / 5  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Afrikaantje zaden, Bonita Mix (Tagetes patula)

Het Afrikaantje, een welbekende plant in ons land. Afrikaantjes bloeien lekker lang, zijn goed te telen en ze hebben weinig teelt zorgen...

1,50

visibility
shopping_cart

Afrikaantje Zaden, F1 Vanilla (Tagetes erecta nana)

Een laag Afrikaantje met grote dubbele bloemen die creme van kleur zijn. De bloemen kunnen wel zo'n 9 centimeter doorsnede hebben!...

4,20

visibility
shopping_cart

Agapanthus zaden, Headbourne Hybrids (Afrikaanse Lelie)

De Agapanthus of Afrikaanse Lelie is een prachtige, blauwe bloem. Deze plant is erg populair en brengt gelijk de zomer in je tuin met...

4,79

visibility
shopping_cart

Akelei zaden, Granny's Bonnets Mix (Aquilegia vulgaris)

Deze typische Engelse Akelei heeft prachtige paarse en roze tinten. Het is een mix van diverse kleuren en is zeer geliefd in binnen- en...

2,20

visibility
shopping_cart

Akelei zaden, McKana Giant Hybrids (Aquilegia x cultorum)

De Akelei is een bloemensoort die sinds de Middeleeuwen een sterke opmars heeft. Groeit ook prima in de schaduw. McKana heeft mooie kleuren.

1,75

visibility
shopping_cart

Ananasbloem zaden, Cephalophora aromatica

Deze opmerkelijke gele bloemen zien er niet alleen erg fris en kleurrijk uit, ze ruiken ook nog eens super lekker! Naar de geur van Ananas!

2,20

visibility
shopping_cart

Aster zaden, American Branching Mix

Deze mooie gebalanceerde mix van kleurrijke asters is eenjarig en de bloemen worden ongeveer 70 centimeter hoog. Beste snijaster.

1,50

visibility
shopping_cart

Aster, Alpenaster mix (Aster alpinus)

Deze overblijvende Aster is meerjarig. De plant is polvormig en heeft prachtige blauwe en witte tinten. Ook zijn de bloemen winterhard.

1,75

visibility
shopping_cart

Bijvriendelijke bloemen, Collectie van 6

In deze mooie collectie, 6 verschillende soorten bloemen die allemaal een enorme aantrekkingskracht hebben op bijen, vlinders en andere...

6,20

visibility
shopping_cart

Blauwe Regen Zaden, Wisteria sinensis

Zaden voor de Blauwe Regen klimplant. De Wisteria kan wel ranken geven van 10 meter lang! Prachtige, blauwe bloemen.

2,50

visibility
shopping_cart

Blauwkussen zaden, Aubretia hybride mix

Blauwkussen is een langbloeiende bloemensoort die laag over de grond gaan. Met zijn paarse blauwe bloemen erg opvallend.

1,75

visibility
shopping_cart

Bloemen en Kruiden Zaden, Eetbaar mengsel

Smaakvol mengsel van eetbare bloemen en kruiden. Deze zaden groeien snel en zorgen voor een leuk bloembeeld, die je ook nog kan eten!...

2,20

visibility
shopping_cart

Bloemenmengsel, Bijenlokker | BIO

Biologische zaden met verschillende eenjarige bloemen. Lok de bijen met de prachtigste bloemen! Goed voor het oog en voor de oogst!

3,20

visibility
shopping_cart

Bloemenmengsel, Bijenmengsel mix (Maxi-pack 100 gram)

Deze grootverpakking bevat 100 gram aan bloemenzaden. Een samenstelling van diverse bijenlokkende bloemen. Goed voor 100 m2!

8,20

visibility
shopping_cart

Bloemenmengsel, Vlindermengsel mix (Maxi-pack 100 gram)

Dit bloemenmengsel zit vol met zaden die bloemen produceren die goed zijn voor het aantrekken van vlinders. Maxipack van 100 gram!

8,20

visibility
shopping_cart

Brandende Liefde zaden, Lychnis chalcedonica

Deze scharlakenrode bloem is echt een opvallende plant. Met haar felrode bloemen in elke tuin een eyecatcher. Eenvoudig om te telen.

1,50

visibility
shopping_cart

Callistemon zaden, Rigidus (Rode Lampenpoetser)

De Lampenpoetser of Callistemon Rigidus is een prachtige, vaste plant met rode, opvallende meeldraden. Botanische soort,die het goed doet...

2,20

visibility
shopping_cart

Chinees Purperklokje Zaden, Rhodochiton astrosanguineus

Het Chinese Purperklokje is een hele mooie klimplant. Roze bladeren met groene kelken erin. Kan wel 3 meter hoog worden.

3,50

visibility
shopping_cart

Clematis zaden, Chiisanensis Korean Beauty

Deze Koreaanse schoonheid, de Clematis, is een lianensoort die onder de klimplanten valt. Groeit erg snel en heeft mooie knoppen.

2,59

visibility
shopping_cart

Cosmea zaden, Sensation Mix (Cosmos)

Deze prachtige borderplant heeft prachtige, dunne bladeren in de kleuren wit, roze en paars. Een typische borderplant die erg lang bloeit.

1,50

visibility
shopping_cart

Dahlia zaden, Pompon mix

Deze zaaidahlia is een mix in de kleuren oranje, wit en rood. Het zijn hoge, dubbelbloemige bloemen die te gebruiken zijn als snijbloem.

1,75

visibility
shopping_cart

Dropplant, Blue Spike (Agastache foeniculum)

De dropplant is heel divers te gebruiken. Zowel als bijenlokker door de bloemen die goed gevuld zijn met nectar, en ook om thee mee te...

1,75

visibility
shopping_cart

Duifkruid Zaden, Scabiosa caucasica

Duifkruid, ook wel Scabiosa, is een prachtige meerjarige plant die paars-blauw bloeit. De bloemen zijn makkelijk om te telen en zien er...

2,20

visibility
shopping_cart

Duizendschoon zaden, Dianthus mix (dubbelbloemig)

De Duizendschoon is een mooie, kleurige plantensoort die roze, rood en wit bloeit. Tweejarige bloemen die laat in het seizoen bloeien....

1,50

   1  2 3 4 5  

Bijen Lokken naar je moestuin

Je wilt natuurlijk dat je moestuin er mooi bijstaat. En daarbij kan je denken aan allerlei verschillende groenten, fruit en kruiden. Maar wat dacht je van bloemen? Ze zijn in veel gevallen dan misschien niet voor bij het eten, maar je lokt hier wel goede insecten mee! Insecten die de bloemen van planten kunnen bestuiven waardoor er meer of mooiere vruchten aan de plant komen! En daarnaast fleurt het je moestuin enorm op! Dat is toch het proberen waard?

Moestuin bemesten door natuurlijke bemesting

De gewassen in je moestuin vragen veel van de grond. Het is daarom belangrijk om de grond af en toe een oppeppertje te geven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld af en toe je bodemwaarden te laten meten. Het is goed om af en toe, vooral voor aanvang van het moestuinseizoen, je tuin een goede portie mesttoffen mee te geven. Daarnaast is het belangrijk om ook compost, dit kan je maken door plantenresten te laten composteren, op je moestuin uit te strooien. Maar wat dacht je van een groenbemester? Deze plantjes doorwortelen de grond goed, en kunnen na een tijdje ondergespit worden. Hierdoor houd je de grond mooi luchtig en kunnen deze plantenresten mooi composteren in de grond. Ideaal toch?