Boekweit zaden kopen, Grootverpakking Groenbemester | Moestuinland
Boekweit zaden, Grootverpakking (250 gram)
Grootverpakking met Boekweit zaden. Bevat 250 gram aan zaad, voldoende voor ongeveer 50 vierkante meter. Goede groenbemester!

Artikelnummer

881522

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 250 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking Boekweit kopen (250 gram)

Boekweit is een veelzijdig product dat vooral gebruikt wordt als groenbemester. Maar naast het gebruik van Boekweit als groenbemester, kun je er ook in de keuken mee aan de slag. Zo kun je er heerlijke pannenkoeken mee maken. Het is officieel geen graansoort, maar wordt wel veelal zo gebruikt. Je kunt er ook meel van maken. Ook kun je er pudding of een alternatieve Havermout van maken. Internet staat vol met lekkere en verrassende recepten met Boekweit!

Wanneer kun je Boekweit telen?

Je kunt Boekweit zaaien van april tot en met juni. Dit kun je direct in de volle grond doen. Lekker breedwerpig uitzaaien. Boekweit is een goed groeiende plant. Je kunt de Boekweit oogsten in het najaar, rond augustus tot en met september. Gebruik je de Boekweit niet voor het eten, maar als groenbemester? Dan kun je het afsnijden, losharken of eruit trekken en vervolgens door de grond verwerken door bijvoorbeeld te spitten in het najaar.

Latijnse naam van Boekweit is: Fagopyrum esculentum.

Verpakking bevat 250 gram zaad, genoeg voor ongeveer 50 vierkante meter aan Boekweit.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.