Siergrassen mengsel zaden kopen, Mix | Moestuinland Beschrijving siergrassenmengsel zaden kopen | Moestuinland
Siergrassen mengsel zaden kopen, Mix | Moestuinland Beschrijving siergrassenmengsel zaden kopen | Moestuinland
Siergrassen zaden, Mengsel
Dit siergrassenmengsel bevat diverse soorten hoge en lage siergrassen. Mooi om in de tuin te hebben, ook erg leuk gedroogd in huis.

Artikelnummer

H14900

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,59
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Siergrassen zaden mengsel kopen

Dit siergrassenmengsel bevat diverse soorten siergrassen. Dit zijn verschillende grasachtige planten die tussen de 40 en 80 centimeter hoog worden. Siergras bevat vaak volle halmen die daarom als sier worden gebruikt in huis, droog wel te verstaan. Daarnaast geven siergrassen ook vaak een zomers gevoel in de tuin. Deze siergrassen mix bevat diverse lichte soorten. Bevat soorten als Pampasgras, Prachtriet, Zegge en Pijpenstrootje. Mooie soorten die een mooie, decoratieve werking hebben, in én buiten huis. 

Siergrassen zaaien, telen en oogsten

Je kunt de zaden van dit siergrassenmengsel op een zonnig plekje zaaien in de maanden april en mei. Je kunt zowel netjes op regels zaaien, als ook loswerpig. Het mag niet te koud zijn. Verder ontkiemen ze vrij snel, en zullen lange tijd bloeien. Dit zal zijn in de maanden juni tot en met september. Het is een eenjarig mengsel dat tussen de 40 en 80 centimeter hoog zal worden. Om ze als snijbloem of siergras binnen te gebruiken, kun je ze snijden en op een donkere plek hangen. Doe dit met de aren naar beneden. En dan... genieten maar van deze decoratieve siergrassen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.