Kattengras zaden kopen, Gerst | Moestuinland Kattengras zaaien gerst
Kattengras zaden kopen, Gerst | Moestuinland Kattengras zaaien gerst
Kattengras zaden, Gerst
Katten hebben een natuurlijke behoefte om gras te eten, voor diverse redenen. Kweek nu zelf je kattengras, en help je kat aan dit natuurlijke middel!

Artikelnummer

003850

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kattengras zaden kopen

Naast de groenten voor jezelf en anderen, kun je nu ook wat gaan kweken voor je kat! Katten hebben namelijk een natuurlijke behoefte aan gras en het eten ervan. Dit komt doordat er een vitamine in gras zit dit de bloedsdoorloop van katten bevorderd. Echter de grootste reden van de kat om gras te eten is vanwege het uitbraken van de haarballen die de kat in zich heeft. Katten likken zichzelf schoon, en daar komen ook geregeld haren in mee. Om opstopping te voorkomen, moet de kat daarom grassen en/of kruiden eten om dit weer uit te spugen. 

Waarom kattengras telen?

Nu hoor ik je denken, waarom kan mijn kat niet gewoon buiten gras vinden? Dat is zeker mogelijk, maar het kan ook zo zijn dat de kat aan planten gaat eten die giftig zijn, omdat hij geen geschikt gras kan vinden. Daarnaast is een beetje verwennerij voor de kat ook wel eens leuk. Dan kan hij fris, schoon gras eten. Bovendien hebben katten die altijd binnen zijn helemaal geen gras ter beschikking. Zij kunnen dit ook goed gebruiken!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.