Strooivoer gemengd kopen zaden en granen vogels | Moestuinland
Strooivoer gemengd, Granen & Zaden (1kg)
1 kg zak met strooivoer voor vogels uit de natuur. Bevat een mengsel van zaden en granen, die aanvullend zijn voor buitenvogels.

Artikelnummer

Z889223

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per 1 kg
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Strooivoer voor vogels kopen

Help de vogels uit de natuur een handje met extra vogelvoer, op de momenten dat ze het extra goed kunnen gebruiken. Aanvullend vogelvoer is essentieel voor vogels die in de winterperiode slecht aan voedsel kunnen komen. Maar ook buiten de winterperiode is het voederen van vogels een stukje liefdadigheid. Ook te gebruiken als je wat meer vogels naar je tuin of balkon wilt lokken. Vogels zijn erg nuttige dieren, zowel in de siertuin als ook in de moestuin. Ze eten bijvoorbeeld rupsen op, zodat deze niet in je kolen kunnen gaan vroeten.

Vogelvoer van zaden en granen

Deze aanvullende vogelvoer is bedoeld voor buitenvogels. De mix bestaat uit diverse granen en zaden, die de vogels als een goed buffet zien. Bevat veel eiwitten en vetten waardoor de vogels beter bestand zijn tegen de kou, net zoals bij mensen. Deze verpakking is afgevuld met 1 kg aan strooivoer, genoeg om even mee door te kunnen. De vogels zullen je dankbaar zijn! 

Verpakking inhoud: 1 kg.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.