Voederhuis kopen, Eikel vorm | Moestuinland Voedereikel kopen van Esschert Design | Moestuinland
Voederhuis kopen, Eikel vorm | Moestuinland Voedereikel kopen van Esschert Design | Moestuinland
Voederhuis, Eikel
Dit gave voederhuis is in de vorm van een eikel. Zwart van kleur en gaaf in de tuin, op het terras of het balkon. Mooi en functioneel.

Artikelnummer

ZFB532

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Eikel voederhuis kopen

Verras de vogels in de tuin met deze gave voedereikel die je kunt vullen met strooi- en vogelvoer. De voederhanger is gaaf om op te hangen in de tuin, bij het terras ergens op het balkon. Zo kun je de vogels makkelijk eten geven, terwijl je zelf kunt genieten van de decoratieve kant van het vogel voeren. De voedereikel is in het zwart en uiteraard in de vorm van een eikel. Vogeltjes gaan zo op de rand staan en kunnen er dan zo van eten.

Vogel eikelvoederhuis bestellen

Het vogel voederhuis is 16 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 11 centimeter. Je kunt het voederhuisje eenvoudig ophangen via het koortje wat aan de bovenkant van de eikel bevestigd is. De voedereikel heeft 1 opening waar je het voer naar binnen kunt doen en waar de vogels ook naar binnen kunnen om te eten. Het dakje van de voedereikel is in de vorm van een eikeldopje en beschermd ook daadwerkelijk tegen regen en slecht weer. Het voederhuis is gemaakt van PVC.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.