vogelhuisje in 2 kleuren, decoratief in de tuin geel vogelhuisje kopen, leuk decoratief huisje voor in de tuin groen vogelhuisje, met raampje en hekje
vogelhuisje in 2 kleuren, decoratief in de tuin geel vogelhuisje kopen, leuk decoratief huisje voor in de tuin groen vogelhuisje, met raampje en hekje
Vogelhuisje, Nestkast 2 kleuren
Vogelhuisjes, decoratief afgewerkt. Ideaal voor vogels om in te nestelen en in te broeden. Geschikt voor diverse soorten vogels.

Artikelnummer

Z038022

ÔéČ┬á9,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vogelhuis geel of groen kopen

Vogelhuisjes kennen we in tal van maten en soorten. De nestkastjes zijn geschikt voor diverse vogels om er in te nestelen en te wonen. Voornamelijk de pimpelmees, maar ook de kuifmees, matkop, glanskop en zwarte mees kun je er verwachten. Er kan een nest worden gemaakt om eieren in te laten uitkomen of in de winter vogels te beschermen tegen slecht weer, en help je om de vogelpopulatie een handje te helpen.

Nestkastje decoratief afgewerkt

De hoogte van deze vogelhuisjes is 23 centimeter. De nestkasten zijn 16 centimeter lang en 12 centimeter breed. Aan de bovenkant zit een haakje met een touw, zodat je het huisje eenvoudig kan ophangen. Hang de kast op een rustig en beschut plekje op, en met een vrije aanvliegroute voor vogels. Niet in direct zonlicht of op de regen gericht. Geniet van de natuur!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.