Grachtenpand amsterdam vogelhuisje kopen | Moestuinland Rood grachtenpand vogelhuis | Moestuinland Bruin grachtenpand als vogelhuisje | Moestuinland Grijs grachtenpand vogelhuisje kopen | Moestuinland
Grachtenpand amsterdam vogelhuisje kopen | Moestuinland Rood grachtenpand vogelhuis | Moestuinland Bruin grachtenpand als vogelhuisje | Moestuinland Grijs grachtenpand vogelhuisje kopen | Moestuinland
Vogelhuisje, Grachtenpand Amsterdam
Een kleurig vogelhuisje in de vorm van een grachtenpand uit Amsterdam. Beschikbaar in 3 variaties met verschillende opdruk.

Artikelnummer

Z040777

ÔéČ┬á9,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vogelhuisje grachtenpand kopen

Een sierlijke, authentieke variatie van vogelhuisjes, nu met het uiterlijk van de bekende grachtenpanden in Amsterdam! 3 soorten vogelhuisjes in de vorm en kleur van huizen zoals je ze in Amsterdam echt tegen zult komen. Beschikbaar in 3 variaties: De Korte Amstelstraat, Prinsengracht en Oudezijds Kolk. Kleurrijk geheel dat de tuin zal opfleuren en de vogels een plekje geeft om te nestelen, broeden en schuilen. Haal de grachtengordel van Amsterdam naar je eigen huis en denk de Tulpen er zelf nog even bij.

Amsterdamse vogelhuisjes

De vogelhuisjes zijn voorzien van een opening aan de achterkant door middel van een houten klepje. Deze zit standaard dicht, maar kan eenvoudig open gemaakt worden, zodat je het vogelhuisje kunt schoonmaken. Aan de achterkant zit tevens een gat, om het vogelhuisje aan op te kunnen hangen. De afmetingen van de 3 grachtenpanden vogelhuisjes zijn hetzelfde: 15 x 12 x 23 centimeter. 

Vogelhuisjes ophangen uit de wind

Tip! Je kunt de vogelhuisjes het best beschut ophangen, uit de wind en regenzijde. Dit zorgt ervoor dat de vogels er sneller in zullen gaan. Ook beschermt het zo tegen snelle verrotting van de huisjes, om er zo nog langer van te kunnen genieten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.