Mussenvilla kopen, Vogelhuis voor mussen | Moestuinland Voorkant afbeelding nestkast voor mussen villa | Moestuinland Mussenvilla kopen, Nestkast open voorkant | Moestuinland
Mussenvilla kopen, Vogelhuis voor mussen | Moestuinland Voorkant afbeelding nestkast voor mussen villa | Moestuinland Mussenvilla kopen, Nestkast open voorkant | Moestuinland
Mussenvilla (Vogelhuis)
Mussen leven graag bij elkaar. De Mussenvilla biedt daarom uitkomst, want dit grote vogelhuis maakt dat mogelijk!

Artikelnummer

ZNK85

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á24,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Mussenvilla kopen

Ben je opzoek naar een opvallend, origineel of uniek vogelhuisje voor de Huismus, Ringmus, Koolmees of Pimpelees? Dan ben je bij deze Mussenvilla op de juiste plek! De Mussenvilla is een uniek vogelhuis is zijn soort. De Mussenvilla biedt ruimte aan 3 vogel gezinnen die in de nestkast kunnen broeden, schuilen en overwinteren. Mussen leven heel graag in grote groepen bij elkaar. Deze, één van de meest bekende en geziene vogels in ons land, zijn daarom super blij met een huis waarin ze gezamenlijk kunnen wonen. Ondanks dat de mussen dicht bij elkaar kunnen leven in deze Mussenvilla, kunnen ze toch fijn afzonderlijk van elkaar leven. De villa heeft namelijk 3 afzonderlijke kamers, zodat elke vogel zijn eigen privacy heeft. Dat vinden we allemaal fijn, niet waar?

Waar moet ik de Mussenvilla ophangen?

Voor het ophangen van elk vogelhuisje of nestkast is het van belang dat deze op een bescut plekje komt te hangen. Niet direct aan de regenzijde, en ook niet met zonlicht direct in de kamers. Verder is het goed om de aanvliegroute van de vogels vrij te houden, zodat ze gemakkelijk in en uit kunnne vliegen. De horizontale Mussenvilla is open te maken aan de voorkant, middels 2 kleine haakjes. Zo kun je de vogelvilla ook makkelijk schoonmaken. Dit kun je overigens het beste in het najaar doen.

Een villa voor vogels!

De Mussenvilla is 17 centimeter lang en 46,8 centimeter breed. De hoogte van de Mussenvilla is 20,5 centimeter. De Mussenvilla is gemaakt van 100% FSC Vurenhout, afkomstig uit Wit-Rusland. Het stevige vogelhuis heeft een zinken dak, wat goed weersbestendig is. Zo blijft deze nestkast stevig en gaat hij jaren mee. Ook is het hout geïmpregneerd. De kameropeningen voor de vogels zijn 32 mm in doorsnee. Help de vogels aan een gezamenlijk huis, en fleur je tuin of balkon op met een gezellige vogelvilla!

Let op: Het hout van deze Mussenvilla is geïmpregneerd. Daardoor kan de kleur iets afwijken. Dit trekt snel bij als hij eenmaal buiten hangt.

De Mussenvilla in het kort:

  • Breedte: 46,8 centimeter;

  • Geschikt voor Huismus, Ringmus, Pimpelnees en Koolmees;

  • De vogelvilla heeft 3 afzonderlijke kamers;

  • Zinken dak, geïmpregneerd Vurenhout.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.