filter_list

Filter

  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Bonen, Erwten & Peulen Zaden Kopen

In deze categorie kun je bonenzaad kopen. Bonen zaden en peulen zaden vallen samen onder de categorie peulvruchten. Ook capucijners en erwten behoren tot deze verzamelnaam van peulvuchten. Het telen van bonen kan op veel verschillende manieren en er bestaan ook veel verschillende bonen zaden. Voor elke teeltwijze een eigen boon. Want bonen en peulenzaad is niet klein zoals anders zaden, maar wat groter, namelijk ter grootte van een erwt. Daarom zitten ze ook verpakt in doosjes.

Bonen en peulen makkelijk telen & in kleine moestuin

Bonen zijn ook ideaal te gebruiken in een kleine moestuin. Neem bijvoorbeeld de zaden van stokbonen. Deze zaden geven voor een kleine oppervlakte toch een grote oogst. Ook zijn bonen & peulen goed te telen op alle grondsoorten. Tip voor je begint met zaaien: Laat de zaden even weken in water, zo kiemen ze extra snel! 

Bonen zaden kopen in plaats van sportschool

Koop zaden voor de teelt van bonen en peulen en hou geld over. Bonen geven je namelijk een vol gevoel zodat je dus minder eten nodig. Daarnaast zijn bonen veelzijdig en gezond met hun hoeveelheid aan vitaminen en mineralen (eiwitten). 


Laatst bekeken producten