Kidney bonen zaden kopen, Canadian Wonder | Moestuinland
Bonen zaden, Kidney Canadian Wonder (Stamboon)
Deze Kidneybonen of zogenaamde Rode Nierbonen zijn rood van kleur en worden geteeld op stam. Lekker van smaak en super gezond.

Artikelnummer

H132535

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kidney bonen zaad kopen

Deze bonen zaden produceren Kidney bonen of de zogenaamde Nier bonen. Deze bonen zijn donker rood van kleur en ontzettend lekker in diverse gerechten, zowel vers als ook bewaard. Daarnaast zijn Kidney bonen ook nog eens super gezond voor je, aangezien ze boordevol zitten met voedingsstoffen. Deze Stamslaboon is van het ras Canadian Wonder. Voor gebruik even de bonen uit peul halen en smikkelen maar! Je kunt deze Rode Kidney boon goed gebruiken, want hij wordt niet melig.

Hoe Nierbonen zaaien?

Deze verpakking is afgevuld met ongeveer 15 gram aan zaden. Je kunt deze vanaf half mei in de volle grond zaaien, tot en met half juli. Eigenlijk is zaaien niet het goede woord natuurlijk, omdat het een peulvrucht is. De bonen hebben geen stokken nodig bij de groei en de teelt, omdat het stambonen zijn. Deze groeien zelf in trosjes zonder begeleiding. Als de teelt goed verlopen is, kun je de bonen oogsten in de maanden juni, juli en augustus. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.