Bonen zaden kopen, Gekleurde snijbonen mix (Stamsnijboon) | Moestuinland
Bonen zaden, Gekleurde snijbonen mix (Stamsnijboon)
Deze gekleurde stamsnijbonen zijn ontzettend leuk om te telen in 3 soorten kleuren. Ontzettend gezond, erg lekker en leuk om te telen.

Artikelnummer

H130600

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gekleurde snijbonen zaden kopen

Deze verpakking van het merk Horti Tops, bevat zaad voor de teelt van stamsnijbonen in 3 verschillende kleuren. De zaden zijn alle drie afkomstig van het ras Admires, wat een betrouwbaar en sterk snijbonen ras is. Admires is in deze verpakking aanwezig in 3 kleuren: Groen, paars en geel. De paarse bonen zullen na het koken ook groen worden. Het zaad zal productieve planten produceren die niet alleen erg leuk zijn om te telen vanwege de kleur, maar ook vanwege de heerlijke smaak en de gezondheid. Het zakje is een Special Edition zakje, waarin bijzondere zaden voorkomen. Een verpakking bevat ongeveer 30 gram aan bonen zaden.

Stamsnijbonen in kleur telen 

Je kunt de stamsnijboon zaden onder glas zaaien vanaf half april. Voldoende warm en vochtig houden, en daarna vanaf half mei uitplanten. Ook kun je vanaf de IJsheiligen, half mei, het bonenzaad direct in de volle grond zaaien. Dit kan dan tot en met juli. Doe dit op regels, zodat de planten elkaar kunnen helpen bij wind of kou. De bonen hebben bij de teelt geen stokken ter ondersteuning nodig, omdat het stambonen zijn. De bonen zijn te oogsten in de maanden juli, augustus en september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.