Chinese bonen zaden kopen, Miracle stamslaboon boontjes | Moestuinland
Bonen zaden, Chinese Boontjes Miracle (stamboon)
Deze Chinese boontjes zijn leuk om eens te proberen. Kleine stammen en dus ook te telen in potten. Boontjes in het klein!

Artikelnummer

003240

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Chinese bonen zaden kopen

De zaden van deze bonen zijn geschikt voor de teelt van Chinese boontjes. Weer een ander ras hoor ik  je denken, en ja inderdaad, weer een alternatief bonensoort. De Chinese boontjes kun je kennen uit het restaurant met een rolletje spek bijvoorbeeld. De teelt is erg leuk en de teeltperiode duurt niet lang. Miracle geeft donkergroene bonen, slank van vorm en heel goed van smaak, fijnpeulig. Miracle is een ook zeer productief ras en geeft een mooie oogst aan Chinese boontjes.

De teelt van Chinese boontjes

Je kunt de zaden voor de Chinese boontjes zaaien onder glas vanaf half april. Deze jonge plantjes kun je dan na eind mei buiten uitplanten, zodat ze geen vorst meer te verduren hebben. Ook kun je natuurlijk direct in de moestuin gaan zaaien. Dit kan van eind mei tot begin juli. Doe dit op regels, zodat je mooie strakke lijnen krijgt in de bosjes met stamslabonen. De oogstperiode is ongeveer rond de maand juli.

Er zit ongeveer 30 gram aan zaden in een zakje met Miracle stamslaboon zaden. Dit is genoeg voor ongever een rij van 8-10 meter aan bonen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.