Bonen zaden kopen, Gondola gele bonen boterbonen (stamslaboon) | Moestuinland Gondola bonen zaden kopen gele boon Moestuinland
Bonen zaden kopen, Gondola gele bonen boterbonen (stamslaboon) | Moestuinland Gondola bonen zaden kopen gele boon Moestuinland
Bonen Zaden, Gondola (Stamboon)
De Gondola bonen zijn een verbetering van de Kinghorn bonen. Heerlijk mals en zacht. Ook wel boterbonen gebruikt. Divers in smaak en makkelijk te telen.

Artikelnummer

003215

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gele bonen zaden kopen

De Gondola bonen worden ook wel eens boterbonen genoemd. Dit komt door de smaak en de structuur van de gele bonen. De Gondola bonen zijn namelijk heerlijk zacht. Je kunt deze gele boon op diverse manieren gebruiken, en het geeft alleen al een mooie uitstraling door de gele kleur die de bonen hebben. Het ras Gondola is een eigenlijke verbetering van de Kinghorn boon. De Gondola bonen hebben een gele wax kleur. Produceert een flinke oogst aan bonen. De zaden doen het vaak erg goed. Per 100 gram zaden, staat ongeveer gelijk aan 25 vierkante meter aan bonenstruiken! 

Hoe moet ik gele bonen telen?

Je kunt de Gondola boterboon zaden zaaien vanaf half april tot en met eind mei onder glas. Vanaf eind mei tot en met begin juli kun je deze bonen ook ter plekke in de moestuin zaaien. Als je onder glas hebt gezaaid, mogen deze jonge planten ook vanaf eind mei pas naar buiten, de moestuin in. Zaaien in de volle grond op regels. Uitplanten van de jonge planten na ongeveer 50 dagen. De oogst loopt van juli tot en met september. Een zakje zaad bevat ongeveer 30 gram aan zaden.  

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.