filter_list

Filter

  2 / 2  Bezig met laden...
Zaaiset Kamerplant, Mini-Palm

Zaaiset Kamerplant, Mini-Palm

Chameodora elegans - Deze Mini palm bloeit met frisgroene bladeren. Mooi van kleur, zeker in deze antraciet kleurige zinken bak. Compacte palm soort.

8,99

Zaaiset Strelitzia, Paradijsvogelbloem

Zaaiset Strelitzia, Paradijsvogelbloem

De strelitzia, ook wel paradijsvogelbloem, is een prachtige kamerplant die heel groot wordt en mooie bloemen krijgt. Probeer het zelf, met dit zaaiset!

8,99

Zaaiset Vleesetende planten, Venusvliegenvanger

Zaaiset Vleesetende planten, Venusvliegenvanger

De Venusvliegenvanger staat doorgaans meer bekend onder de naam 'Vleesetende plant'. Bijzondere kamerplant die leuk is om te telen.

8,99

  1  2   

Zaden voor kamerplanten kopen?

Ontmoet de serie 'HousePlants!' In deze zaden serie diverse soorten kamerplanten om zelf te telen. Het meerendeel is het hele jaar door in huis te telen op kamertemperatuur. Andere kamerplanten zijn ook in de zomer buiten te telen. Zaden voor kamerplanten of kuipplanten koop je eenvoudig en voordelig bij Moestuinland! 

Kamerplant zaden bestellen

Je kunt bij ons eenvoudig je kamerplant zaden bestellen. Ons assortiment bestaat uit palmen, cactus, Eucalyptus, Sierasperge en diverse andere soorten kamerplanten en kuipplanten. Met de handige beschrijving bij elk product, weet je meteen hoe en wanneer je kunt zaaien. Ben je opzoek naar een kamerplant die er niet bij staat? Laat het ons weten en wellicht bieden we deze dan ook aan!