strelitzia zelf zaaien met zaaiset van moestuinland strelitzia zaden zaaiset kopen bij moestuinland paradijsvogelbloem zaden  cadeauset kopen bij moestuinland
strelitzia zelf zaaien met zaaiset van moestuinland strelitzia zaden zaaiset kopen bij moestuinland paradijsvogelbloem zaden  cadeauset kopen bij moestuinland
Zaaiset Strelitzia, Paradijsvogelbloem
De strelitzia, ook wel paradijsvogelbloem, is een prachtige kamerplant die heel groot wordt en mooie bloemen krijgt. Probeer het zelf, met dit zaaiset!

Artikelnummer

Z085459

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á8,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Strelitzia zaaiset kopen

Leuk zaaiset van zaden, een teiltje en een zakje potgrond. Helemaal compleet dus! Leuk om eens te proberen, en om cadeau te geven. De Strelitzia, in het nederlands ook wel paradijsvogelbloem, is een prachtige kamerplant. De plant kan meters hoog worden, maar hier doet hij wel jaren over. De bloemen zijn prachtig, en zijn een soort paradijsvogels. Vandaar de naam! De afmetingen met het zinken zaaibakje zijn 33 x 10 x 11 centimeter. 

Paradijsvogelbloem cadeauset

De Strelitzia reginae kan je het hele jaar door blijven zaaien, van Januari tot aan december dus. Bloeien doet de plant in de maanden juni, juli, augustus en september.  Deze bloemen komen er in als de plant wat ouder is. De plantjes kan je het beste overpoten als ze zo'n 10 tot 12 centimeter groot zijn. Dan krijgen ze meer ruimte om te groeien. Geniet van je eigen gezaaide paradijsvogelbloem!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.