Vetplant zaden kopen, Succulenten mix | Moestuinland Beschrijving vetplanten zaaien | Moestuinland
Vetplant zaden kopen, Succulenten mix | Moestuinland Beschrijving vetplanten zaaien | Moestuinland
Vetplant zaden, Succulenten mix
Vetplantjes zijn voorbeelden van xerofyten, gewassen die weinig tot geen water nodig hebben. Deze mix zijn te kweken als kamerplanten.

Artikelnummer

084002

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,79
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Vetplanten zaden kopen

Vetplanten zijn makkelijke en leuke plantjes die goed te combineren zijn met andere plantjes. Vetplantjes zijn het hele jaar binnenshuis te kweken en zijn makkelijk te onderhouden. Deze vetplantjes of succulenten mix is gevarieerd en laat verschillende soorten vetplantjes groeien. Doen het goed in arrangementen of uitkomend in potten. Vetplanten hebben weinig water nodig en slaan dit goed op in hun weefsels. Mede daarom ook goed te onderhouden voor mensen zonder 'groene vingers'. Vetplantjes zijn meerjarig, dus als ze eenmaal doen en je onderhoudt ze goed, dan kun je er jaren lang van genieten!

Hoe moet ik vetplantjes zaaien?

Je kunt de succulenten mix zaden het hele jaar in huis zaaien. Doe dit in een kweekbakje of zaaibakje bij een kamertemperatuur van rond de 20 graden. Liever iets te warm dan te koud. Zaai dun, dus heel weinig tegelijk. Na de ontkieming en opkomst van de jonge vetplantjes, kun je ze verspenen en uitplanten in de bloembakken, potten of bij elkaar. Wacht met verspenen tot de plantjes minimaal een halve centimeter hoog zijn.

Een verpakking bevat ongeveer 7 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.