Kamerplanten ompothulp Esschert Design | Moestuinland
Verpothulp kamerplanten
Snel en eenvoudig je kamerplanten overpoten naar een andere bak met deze plastic ompothulp voor kamerplanten en andere planten.

Artikelnummer

ZGT178

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Verpothulp voor kamerplanten kopen

Kamerplanten telen is super leuk om te doen, zeker als je het zelf gaat zaaien. Maar na verloop van tijd moet je de kamerplanten toch van een kleiner plastic bakje, overpoten of ompotten in een groter plastic bakje of direct in een mooie plantenbak of pot. Dit gaat niet altijd even soepel, en bij het gebruik van een schepje valt er al snel wat aarde naast of breken de wortels doordat het niet stabiel is. Met deze ompothulp of verpothulp is dat verleden tijd. Eenvoudig te plaatsen onder de plant en rustig naar boven halen maar. Zo blijven de wortels gespaard en de aarde blijft goed om het plantje zitten.

Kamerplanten ompothulp bestellen

Deze kamerplanten ompothulp is natuurlijk ook te gebruiken bij andere planten en het ompotten daarvan. Tomaten, courgettes en pompoen bijvoorbeeld. Grote planten die ook vaak van een kleiner potje naar een grotere pot overgezet moeten worden. Het materiaal is van PP plastic en de kleur is wit. De ompothulp is 15,8 centimeter hoog en 6,6 centimeter in doorsnee. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.