filter_list

FilterBezig met laden...

Courgette en aubergine zaden kopen

In deze categorie kun je courgette en aubergine zaadjes bestellen. Zaden die beide een Franse naam hebben. Ook de vorm van de courgette en aubergine is redelijk gelijk. De zaden ontkiemen in ongeveer 2 weken deze plantjes houden van warmte.  De zaden geven een oogst aan vezelrijke groentes die ook vet-, koolhydraatvrij is. Zo past de courgette en de aubergine in een sportief en koolhydraatarm dieet. Koop je zaden voor deze groenten voor de moestuin snel!

Courgette planten telen & bloemen

Courgette planten hebben veel warmte nodig en zijn echte groenten voor in de zomer. De courgette is lekker sappig en makkelijk met andere gerechten combineneren. Wist je dat de planten hele mooie bloemen geven? Deze gele bloemen kun je ook eten. Ook handig voor de andere groenten en fruit in je moestuin, de bijen bestuiven deze ook meteen! Vergis je niet in de opbrengst van een courgette plant! de planten hebben een doorsnede van 1 meter en hebben dus heel wat ruimte nodig.

Aubergine: zaden tot oogst

Ook de zaden van de aubergine hebben warmte nodig om de teelt goed te doorlopen. De vruchten van de aubergine niet te laat oogsten, dat kan bruine vruchten geven en er kunnen pitten in de aubergines zitten. Tip: Aubergine na het oogsten bewaren op kamertemperatuur om lang te kunnen bewaren. Ze zijn heerlijk, je zaden kopen voor aubergine? Doe het vandaag nog! 


Laatst bekeken producten