biologische aubergine zaden kopen bij moestuinland beschrijving biologische aubergine zaden black beauty
biologische aubergine zaden kopen bij moestuinland beschrijving biologische aubergine zaden black beauty
Aubergine Zaden, Biologisch Black Beauty | BIO
Heerlijke smaakvolle aubergines die volledig biologisch zijn teel je gewoon zelf! Prachtige paarse peervormige vruchten van het biologische black beauty-ras.

Artikelnummer

92072

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Aubergine zaden kopen

Het Black Beauty Aubergine ras een een ras dat erg gezond is en paarse, peervormige aubergines geeft die zeer smaakvol zijn. Deze zaden zijn volledig biologisch gekeurd, en bevatten een EU-biologisch keurmerk. Voor een biologische oogst is het aan te raden om ook biologische meststoffen te gebruiken. De aubergine is heerlijk in de mediterraanse keuken, in combinatie met allerlei saus en pastagerechten of eet ze los, geroosterd bijvoorbeeld. De Aubergine is in het latijn ondergebracht bij Solanum melongena. 

BIO Aubergine Black Beauty zaaien

Zaaien van de biologische aubergine doe je in de maanden maart en april bij een temperatuur van 20 graden celcius. Doe je dit binnen bij kamertemperatuur, dan heb je de juiste zaaitemperatuur te pakken. Wil je direct buiten zaaien, dan kan dit in de volle grond of in bloempotten of bakken. Dit kan later, zo rond mei. Houd er rekening mee dat je voor een goede vruchtopbrengst het beste vroeg kan zaaien. Wanneer je de zaailingen gaat uitplanten, doe dit dan op een beschutte plaats waar veel zon komt. Geef 1 plant zo'n 80 bij 80 centimeter ruimte. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.