Ronde soorten F1 gemengd, Courgette zaden kopen | Moestuinland
Courgette zaden, Ronde F1 soorten (gemengd)

Deze mix van Courgette zaden zal een kleurrijke, diverse oogst opleveren van courgettes. Allemaal hybride F1 courgette zaad.

Artikelnummer

12970 

€ 4,49
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaad voor ronde courgettes kopen

Deze ronde F1 soorten gemengd zaden, produceren courgettes in 3 verschillende kleuren. Het zijn 3 verschillende soorten die allemaal niet-rankend zijn. Het is een speciaal samengestelde editie. De courgette soorten zijn erg leuk om te telen en te oogsten, maar ook als gerecht en ter decoratie erg leuk. De verpakking bevat de volgende hyrbide F1 soorten: One Ball F1, Eight Ball F1 en de Géode F1. Mooie, sterke soorten die allemaal doorlopend nieuwe vruchten zullen produceren na het oogsten. 

Ronde soorten gemengd zaden zaaien

Je kunt deze ronde soorten courgette zaden zowel onder glas, als ook direct in de volle grond zaaien. Vanaf half april kan dit onder glas, waarbij je de jonge plantjes later kunt verspenen en vanaf half mei buiten in de vollegrond kunt uitpoten. Ook kun je ervoor kiezen om direct in de volle grond te zaaien, dit kan vanaf half mei. Zaaien op een zaaibed en in juni uitplanten, of direct op de plek laten staan. Als de teelt van de courgettes goed verlopen is, kun je de ronde courgettes oogsten in de maanden juni tot en met november. Doe dit wel als ze nog in een jong stadium zijn, en zo rond de 15 centimeter doorsnee. Dan blijft de plant ook vrucht geven en smaken ze veel beter. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.