De pootaardappels zijn momenteel te bestellen, en worden medio januari 2024 geleverd. Bestellingen met pootgoed leveren wij in 1 keer, pas als de bestelling compleet is. Let dus goed op als u eerder zaden, of dergelijke artikelen nodig heeft. Uw bestelling sturen we in 1x op, zodra deze compleet bij ons binnen is!


  2 / 2  

  1  2   

Het Aardappelseizoen

De pootaardappel is echt een seizoensproduct. Deze zijn dan ook niet het hele jaar verkrijgbaar. Het pootseizoen van de aardappel loopt tot aan mei. Hierna zijn de aardappels niet meer leverbaar, tot aan het volgende seizoen, dat weer begint vanaf medio januari. Op zoek naar een bepaald soort? Mail ons!
 

Moestuin pootaardappels bestellen

Moestuinland.nl heeft een groot assortiment aan kwalitatieve pootaardappels. We hebben veel soorten met elk hun eigen kwaliteiten en eigenschappen. De één blinkt uit in smaak, de andere in ziekte-resistentie en weer een andere is bijzonder van vorm. We hebben speciale friet aardappels, zoals Bintje, maar ook lekker kookaardappels zoals Eigenheimer en Frieslander. Veel soorten, ook biologische pootaardappels!


Laatst bekeken producten