Voorraadblik aardappels kopen, Esschert Design | Moestuinland Voorraadblik voor de opslag van aardappels kopen, Esschert Design | Moestuinland
Voorraadblik aardappels kopen, Esschert Design | Moestuinland Voorraadblik voor de opslag van aardappels kopen, Esschert Design | Moestuinland
Voorraadblik aardappels (Esschert Design)
Sla je aardappels op in dit authentieke voorraadblik van Esschert Design. Kwalitatief en erg handig in gebruik. Blank van kleur.

Artikelnummer

ZC2070

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á24,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Voorraadblik voor aardappels kopen

Als je aardappels wilt opslaan kun je dat het beste doen met het vasthouden van 2 regels: Donker en geventileerd. Dit principe wordt al jaren toegepast. Deze handige en authentieke opslag voor aardappels is mooi en functioneel. Onderin dit opslagblik zitten gaatjes waardoor de aardappels goed geventileerd worden. Verder is het donker doordat je dit voorraadblik kunt afsluiten met het deksel. Bewaar je aardappels goed en mooi, met veel minder kans op uitlopers! Handig!

Opslagblik aardappel Esschert Design

Dit opslagblik voor aardappels is afkomstig van het kwalitatieve merk Esschert Design. De pan en het deksel zijn beige/wit van kleur en de pan heeft 2 handvaten aan de zijkanten. Ook het deksel heeft een handvat. Dit voorraadblik heeft een inhoud van 5,9 liter en heeft de volgende afmaetingen: 23 x 27 x 21 centimeter (Lengte x breedte x hoogte). Ook erg leuk te combineren met de andere voorraadblikjes van uien en knoflook!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.