houten kweekbak, moestuinbak op poten bij moestuinland houten kweekbak, moestuinbak kweektafel bruin moestuinland houten kweekbak, sfeerfoto moestuinbak op poten bij moestuinland
houten kweekbak, moestuinbak op poten bij moestuinland houten kweekbak, moestuinbak kweektafel bruin moestuinland houten kweekbak, sfeerfoto moestuinbak op poten bij moestuinland
Houten Kweekbak Op Poten, Moestuinbak
Kweken op kleine schaal wordt steeds populairder. Zet deze bak op je balkon, of bij de achterdeur! Je hoeft niet de bukken, en je moestuin onderhouden is zo wel heel makkelijk!

Artikelnummer

ZNG110

ÔéČ┬á54,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rechthoekige Kweekbak kopen?

Zaaien, kweken en oogsten bij de achterdeur... hoe makkelijk kan het zijn? De kweekbak staat op een mooie hoogte zodat je niet hoeft te bukken tijdens het tuinieren en het plukken van je verse kruiden en groenten. Steeds meer is er de behoefte om met weinig ruimte verse producten te kweken. Het kan! Kruiden zijn hier heel geschikt voor, maar ook bietjes, aardbeien, radijsjes en bijvoorbeeld sla doen het prima in een moestuinbak! De kweekbak is netjes afgewerkt zodat de randen niet scherp zijn. 

Houten kweekbak voor veel kweekplezier

De houten kweekbak zet je heel eenvoudig in elkaar, zodat je meteen kan beginnen met het zaaien op overpoten van planten. Dit scheelt je een hoop tijd en gedoe. Ook zit er een uitspoeldoek bij die ervoor zorgt dat het zand mooi op z'n plek blijft. Het hout is 100 procent FSC gecertificeerd. De kweekbak wordt geleverd exclusief klimrek en beplanting. 

Afmetingen van de kweekbak:

  • Lengte 81 cm

  • Breedte 40,5 cm

  • Hoogte 78 cm
  • Inhoud kweekbak: 60 liter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.