Aardappelkweekpot kopen, Moestuinland Esschert Design kweekpot | Moestuinland
Kweekpot Aardappels, Aardappelpot (Esschert's Garden)
Deze aardappelkweekpot is te gebruiken om aardappels te kweken. Als je de aardappels kunt oogsten, hoef je de bak alleen maar op te tillen.

Artikelnummer

ZB1014

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Aardappelkweekpot, aardappelpot kopen

Deze aardappelkweekpot of aardappelpot van het merk Esschert's Garden is super handig om te gebruiken bij de teelt van je eigen aardappels. Als je geen grote moestuin hebt, niet veel aardappels wilt telen of om andere redenen waarom je aardappels niet in grote getalen of in de volle grond wilt telen, is deze aardappel kweekpot een uitkomst! De kweekpot is onderverdeeld in 2 losse potten, een binnenpot en een buitenpot. Beide potten zijn in de kleur zwart.

Aardappels kweken in kweekpot

Je kunt de aardappels gewoon telen zoals je dat ook in de volle grond zou doen, dus poten in maart/april en goed verzorgen. Oogsten gaat een stuk eenvoudiger, door simperwel de ene pot naar boven te halen, zodat je de aardappels eenvoudig tussen de wortels van de plant kunt plukken. De binnenbak heeft namelijk een open deel, zodat je eenvoudig kunt oogsten. Aardappels rooien was nog nooit zo eenvoudig.

De aardappel kweekpot heeft de volgende afmetingen: 30,2 x 30,2 x 26,7 (lengte, breedte en hoogte). Let op! Er worden geen pootaardappels bijgeleverd. 

We hebben speciaal een ras met pootaardappels, waar 6 stuks inzitten. Een mooi aantal voor kweekpotten. Bestel ze hier, in plaats van de grote kg-zakken pootaardappelen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.