Zaden voor tuinkers - Moestuinland gewone tuinkers zaden kopen - moestuinland
Zaden voor tuinkers - Moestuinland gewone tuinkers zaden kopen - moestuinland
Tuinkers Zaden, Gewone Tuinkers
Tuinkers is voor iedereen makkelijk te telen. Bij tuinkers kunnen de blaadjes en stengels rauw gegeten worden. De tuinkers zaden groeien snel en kunnen ook snel geoogst worden.

Artikelnummer

SL2190

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,70
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tuinkers zaden kopen

Tuinkers zaden kunnen het hele jaar door, binnenshuis gezaaid worden. Dit kan op aarde of potgrond, maar dat hoeft niet! als het materiaal schoon is en vocht vasthoud, kan je het prima gebruiken. denk bijvoorbeeld aan watten, of keukenpapier. Als je regelmatig zaait, kleine hoeveelheden tegelijk, dan kan je steeds opnieuw verse tuinkers afsnijden of knippen. Hoe makkelijk kan het zijn, gezond eten? Zo makkelijk dus! binnen een paar dagen heb je al verse tuinkers voor op je boterham!

Tuinkers telen

Tuinkers is heerlijk op een boterham met bijvoorbeeld kaas, in salades, of als garnering voor sauzen. Het heeft een lekker kruidige smaak, en maakt je boterhammetje helemaal af! Tuinkers is ook leuk om door kinderen te gebruiken. Kinderen kunnen dit makkelijke gewas eenvoudig zelf telen en onderhouden. Het vraagt geen inspanning en het groeit altijd goed. Het enige wat de tuinkers nodig heeft is een beetje water. En dan.. plukken maar!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.