Moestuinland.nl update najaar 2018

Het afgelopen seizoen is er veel gebeurd achter de schermen bij Moestuinland. Niet alleen hebben we een ontzettend succesvol seizoen gehad op het gebied van verkoop. Ook onze Instagram pagina slaat goed aan, de likes stromen binnen. Daarnaast hebben we op het gebied van ons assortiment ook niet stil gezeten. We hebben een merk toegevoegd, Gardena, die jouw als klant gereedschap bied voor in de tuin. Ook zijn er meerdere soorten zaden en zaai-handigheden bijgekomen.
 

'We hebben een ontzettend succesvol seizoen gehad'

Moestuinseizoen 2019: onze plannen!

Voor het komende moestuinseizoen zijn we ons aan het oriënteren, vooral met betrekking tot een vollediger assortiment. We zijn in gesprek met een leverancier voor de aanvoer van pootgoed, denk aan aardappelen, uien en knoflook. Daarnaast zijn we van plan een nieuw merk aan jou als klant aan te bieden, zodat je meer dan genoeg keuze hebt. 
 

'Ons bedrijf groeit!' 

Moestuinland.nl in de spotlights

Ons bedrijf is de afgelopen periode ook flink onder de aandacht geweest. We kwamen met een interview in de 'Groei en Bloei', wat ons weer een hoop bekendheid heeft opgeleverd! Ook een mooi artikel in de Twinkle eind vorig jaar heeft hele leuke reacties opgeleverd. 


Kort samenvattend: Ons bedrijf groeit, en dat hebben we aan jou als klant en bezoeker te danken. Bedankt! 

      18-09-2018 13:57     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.