zaden voor tomaatjes kopen bij moestuinland
Tomaat Zaden, Gardenberry F1 (tomaten)
Kerstomaatjes van het Gardenberry F1 ras zijn tomaatjes met een zoete smaak door het hoge suikerpercentage. De plant vormt lange trossen tomaatjes.

Artikelnummer

SL0805

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per zakje
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kerstomaat zaden kopen

Heerlijke tomaatjes voor in de salade of als snack. Niet alleen omdat ze mooi compact van vorm zijn! Ze zijn heerlijk zoet, omdat het suikergehalte van deze tomaatjes hoog is. De plant geeft lange trossen, helemaal vol met prachtige rode kerstomaatjes die qua vorm iets weg hebben van een hart. Na een tijdje bijvoeden met tomatenvoeding voor een goede vruchtopbrengst en gezonde plant. Vergeet de plant ook niet af en toe te dieven, zodat er genoeg energie naar de vruchten gaat. Dit doe je door de blaadjes die groeien in de oksels van de zijtakken, weg te knijpen. 

Gardenberry F1 tomaten zaaien

Zaaien kan je het beste doen onder glas. Dit doe je in de maanden maart, april en mei. De ideale zaaitemperatuur is 20 graden celcius, kamertemperatuur dus. Wanneer de plantjes handzaam zijn de plantjes verspenen, en later kunnen ze uitgeplant worden in de kas. Maar buiten kan ook, kies dan wel voor een beschutte en warme plaats. De tomaat blijft een warmteminnend gewas, dit is voor de plant belangrijk om gezond te blijven en een goede vruchtopbrengst te geven. Wanneer 1 plant zo'n 4 trossen met vruchten laat zien, kan je de top er uit knijpen. Dit is om te voorkomen dat de plant te zwaar wordt in de top wat de streng kan laten knappen. Een verpakking bevat ongeveer 7 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.