Meststof kopen voor tomaten & groente, HumuForte 750 gram | Moestuinland
Meststof voor tomaten & groente, HumuForte | BIO
Deze meststof is geschikt om tomatenplanten en andere soorten groente te voeden. Ook is deze meststof goed als bodemverbeteraar. Inhoud van 750 gram.

Artikelnummer

ZHF75MTG

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Voeding voor tomaten kopen

Deze verpakking is afgevuld met 750 gram aan voeding en meststoffen die geschikt zijn voor tomaten en andere soorten groenten. De inhoud is een mooi gebalanceerd mengsel van natuurlijke ingrediënten die de planten een optimale voeding geven. Niet alleen goed voor de planten overigens, de voeding is namelijk ook als bodemverbeteraar goed te gebruiken. Deze meststoffen kun je zowel voor tomatenplanten gebruiken, als ook voor andere soorten groente. Echter is dit meststoffen mengsel rijk gevuld met Fosfor en Kalium, iets waarvan tomatenplanten extra goed gaan groeien. 

Tomaten meststof in korrels

Deze meststof wordt ook wel de 100 dagen voeding genoemd, omdat het voldoende is om het hele tuin seizoen van te voorzien. De kruimels in dit potje zijn stofarm, en zijn dus makkelijk te verdelen over de planten en de bodem. De werking is zacht en dus is er weinig kans op verbrandingsgevaar. Ook daarom is het ideaal te gebruiken, vlak voor het aanplanten van nieuwe planten. De biologische meststof geeft extra kracht aan de planten, grotere opbrengsten en sappige vruchten.

De Organische meststof in het kort:

  • Geschikt voor voornamelijk tomatenplanten, maar ook andere soorten groente;
  • Afgevuld tot 750 gram aan meststoffen;
  • Geeft de planten en de grond 100 dagen evenwichtige voeding.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.