Biologische rode sla zaden kopen, roxy biologisch | Moestuinland
Sla Zaden, Roxy (zwart zadig) | BIO
0 Reviews | Review toevoegen

Tuinders kwalitatieve krop-, of botersla. Roxy is een biologisch ras en uitermate geschikt om kwalitatieve rode sla met groen hart te telen.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


Biologische rode sla zaden kopen

Het sla ras Roxy kent zaden van hoge kwaliteit. Deze biologische sla zaden produceert een volle, rode krop-, of botersla. De teelt van deze slasoort is van het vroege voorjaar tot aan de late herfst. Lang te telen dus! De oogst bestaat uit rode sla, glanzend van kleur met een lichtgroen hart. Roxy sla is uitermate goed bestand tegen ziektes, schiet niet snel en ook niet gevoelig voor randvorming. De sla is al bij koele temperaturen te zaaien, in de februari maand. De zaden zijn biologisch geteeld, schoon gemaakt en verpakt.

Hoe moet je rode sla telen?

Deze rode sla zaden zijn zowel onder glas, als ook in de vollegrond te zaaien. Voor het zaaien onder glas kun je dit doen in de maanden februari, maart en april. In de maanden maart tot en met juli kun je ook zaaien direct in de moestuin. De meest ideale zaaitemperatuur voor het kiemen is 18 graden. Maar zelfs al bij 10 graden kun je zaaien. Het kiemproces bedraagd ongeveer 10 dagen. Na de opkomst de sla ruim uitdunnen, en ook goed vochtig houden. Uitplanten als je binnen hebt gezaaid met 30 centimeter tussen de planten. 

  • Zaaien kan al bij koele temperaturen;

  • 6 maanden lang te zaaien;

  • Ruim uitdunnen na de opkomst.

De rode krop, op botersla is te oogsten in de maanden juni tot en met oktober.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.