Biologische Savooiekool zaden kopen - moestuinland
Savooiekool, Bloemendaalse gele | BIO
0 Reviews | Review toevoegen

Biologische Savooiekool, Om heerlijk op te slobberen. Ook wel slobberkool genoemd. Goudgeel gekleurd en spits van vorm.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Savooiekool, Bloemendaalse Gele zaden kopen

Zaden voor een malse gele slobberkool. Zo wordt deze kool genoemd, omdat dit oude ras een zeer zachte smaak heeft. De kool is spits van vorm, niet te verwarren met de spitskool. De kool is goudgeel van kleur en licht gekroesd. Als je de kool kookt, doe dit dan niet te lang, dit is zonde van de smaak! 

Savooiekool Zaaien en oogsten

Zaaien onder glas kan tussen maart en april, maar het kan ook in de vollegrond! Dit tussen mei en juni. Buiten zaaien op een zaaibed, en later uitplanten. Het is belangrijk dat je de grond goed vochtig houd, En bij het uitplanten de grond goed bewerken en bemesten. Dan staat de Savooiekool niets meer in de weg om lekker te groeien zou je denken! Houd wel rekening met de koolvlieg! Nare beestjes! Bescherm de jonge plantjes van de Savooiekool door middel van insectengaas. 

Biologische Zaden van SluisGarden

De biologische zaden van SluisGarden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens biologische voorschriften. denk hierbij aan het niet gebruiken van kunstmest, en het niet bespuiten van gewassen met gifstoffen en chemicaliën. Dit wordt geregistreerd bij stichting SKAL, die erop toeziet dat dit op een biologisch juiste wijze gebeurd. Je kan dus met een gerust hart biologische Savooiekool opslobberen!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.