Biologische peulen zaden kopen, BIO Norli peul | Moestuinland Peulen zaden kopen Norli zaaien beschrijving Peulen zaden kopen, norli | moestuinland
Biologische peulen zaden kopen, BIO Norli peul | Moestuinland Peulen zaden kopen Norli zaaien beschrijving Peulen zaden kopen, norli | moestuinland
Peulen Zaden, Norli | BIO
rondzadige peul met een overvloed aan witte bloemen. Houd je van verse biologische peultjes? zaai ze zelf!

Artikelnummer

93453

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,75
Prijs per zakje (20gr.)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Peulen zaden, Norli

Wie wil dat nou niet? Biologische peulen uit eigen tuin? De rondzadige peul, Norli, wordt als plant zo'n 50 cm hoog. En wist je dat de plant een overdaad aan witte bloemen geeft? Een prachtig beeld natuurlijk! zo zal deze peul ook niet misstaan in de siertuin! De plant geeft een grote oogst malse peultjes, zonder vlies. 

Peul Norli: Zaaien en oogsten

De plant kan groeien zonder gaas. Vanaf half januari kan de norli peul binnen al voorgezaaid worden. Eind maart kan je de planten dan, nadat ze afgehard zijn, uitplanten in de frisse buitenlucht. Maar zaai je in de volle grond? Begin maart kan je hiermee al beginnen! Zaai op regels van 40 cm, met om de 10 centimeter een erwt. Zo hebben ze alle ruimte om te groeien! Houd er wel rekening mee dat wanneer je in de volle grond zaait, de oogst wat later zal zijn.

Biologische Zaden van SluisGarden

De bioologische zaden van sluisgarden, dus ook deze zaden voor de peul Norli, zijn biologisch geteeld. De zaden zijn dan ook niet bespoten met chemicaliën en er is geen kunstmest gebruikt bij de teelt. Stichting SKAL ziet er op toe dat dit alles op een juiste biologische wijze gebeurd. Geen zorgen dus over je biologische zaden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.