Mais zaden kopen, Minimais Minipop F1 Babymais | Moestuinland Mini-mais zaden kopen moestuinland
Mais zaden kopen, Minimais Minipop F1 Babymais | Moestuinland Mini-mais zaden kopen moestuinland
Maïs zaden, Minigold (Mini-mais of baby-mais)
Deze Minimais of Babymais zaden zijn ontzettend leuk om te telen. De oogst bestaat uit 10 centimeter lange maiskolfjes. Super leuk en lekker!

Artikelnummer

H12414

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Minimais of Babymais zaden kopen

Deze Maïs zaden produceren niet zomaar Mais zoals die doorgaans in de supermarkt wordt verkocht. Nee, deze Minigold maiszaden produceren kleine maiskolfjes die ook wel mini-mais of baby-mais wordt genoemd. Ontzettend leuk om eens te telen als alternatief, maar ook de smaak van deze kleine maiskolfjes is erg lekker! Je kunt deze Mais in zijn geheel eten en mede daarom als garnering bij salades ook erg geschikt. Niet moeilijk om te telen. 

Minigold mais zaaien en telen

Je kunt de Minigold zaden onder glas of binnenshuis zaaien in de maanden maart en april. Doe dit in een klein kasje zodat er voldoende warmte is voor het zaad om te ontkiemen. Je kunt de zaden ook direct in de volle grond zaaien, doe dit in de maand mei op een zaaibed. Uitplanten na ongeveer 5 of 6 weken. Een zakje maïszaad bevat ongeveer 5 gram aan zaden. Als de teelt van de minimais goed verlopen is, kun je de kolfjes oogsten in de maanden augustus en september. Oogsten als de korrels nog niet zijn ontwikkeld.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.