zaden kopen voor koolrabi - Moestuinland
Koolrabi Zaden, Lanro | BIO
Koolrabi groeit boven de grond en is een heerlijke groente, voor bijvoorbeeld door de stamppot!

Artikelnummer

SL0401

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Koolrabi Zaden Kopen

De koolrabi is een heerlijke groente die een knol vormt boven de grond, die een stuk kleiner is dan bijvoorbeeld de knolselderij. Als dit knolletje gekookt wordt zal je de smaak van bloemkool herkennen, bij rouw eten lijkt de smaak op selderij. Al met al een heerlijke groente, die niet vaak gegeten wordt. Zonde! Maak er bijvoorbeeld stamppot van, of snij dunne plakjes voor door de salade!

Koolrabi Zaden: Zaaien en onderhouden

Zaaien onder glas op (pers)potjes van 5 cm en uitplanten in de kas of vollegrond. Bescherm de jonge plantjes met gaas tegen insecten zoals de koolvlieg. Geef de koolrabi genoeg compost en veel vocht, anders kan de kool vlezig en droog worden, waardoor de koolrabi niet goed zal smaken. De koolrabi maakt niet veel wortels aan, dus zorg er voor dat de grond mooi luchtig blijft.

Biologische Zaden Kopen

Biologisch geteelde zaden, dat houdt in: geteeld, geoogst en verpakt volgens de biologische methode. Oogst de koolrabi op tijd, ook om de reden dat de koolrabi anders vlezig en taai zal worden. Bij het bewaren is het belangrijk dat je voor een koele plek kiest, op deze manier is de koolrabi lang houdbaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.