Duizendschoon dubbelbloemige zaden kopen, Dianthus mix | Moestuinland
Duizendschoon zaden, Dianthus mix (dubbelbloemig)
Dianthus barbatus - De Duizendschoon is een mooie, kleurige plantensoort die roze, rood en wit bloeit. Tweejarige bloemen die laat in het seizoen bloeien. Dubbelbloemige variant.

Artikelnummer

SL5415

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Duizendschoon dubbelbloemige zaden kopen

Duizendschoon is een prachtige bloeiende bloemensoort die in de kleuren rood, roze en wit bloeit. Duizendschoon Dianthus is een tweejarige bloem die dus niet na 1 seizoen al uitgebloeid is. Deze Duizendschoon variant is dubbelbloemig, wat een volle bos aan frisse bloemen geeft. De bloemen zijn niet alleen erg mooi, maar ruiken ook heerlijk! De bloemen gaan tijdens de winterperiode met koudere temperaturen de gedrongen rozet omzetten in een bloemaanleg. Ten slotte is deze bloem ook nog eens een stevige lokplant voor bijen en voor vlinders. Zo help je de natuur, en jezelf! 

Duizendschoon zaden zaaien

Je kunt de duizendschoon bloemenzaden zowel onder glas zaaien als ook in de volle grond direct. De voorkeur van het zaaien ligt overigens wel bij het zaaien in de volle grond. De bloemen mogen op een zonnige plekje gezaaid worden, want dat vinden deze planten erg fijn om in te groeien. De Dianthus barbatus kan wel 50 centimeter hoog worden, en geeft volop kleur aan de tuin. Onder glas zaaien van maart tot en met mei, en in de volle grond van mei tot en met juli. De bloeiperiode van deze bloemen is van juni tot en met augustus. 

We hebben ook enkelbloemige Duizendschoon zaden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.