Duizendschoon zaden kopen, Dianthus enkelbloemig | Moestuinland
Duizendschoon zaden, Dianthus Mix (Enkelbloemig)
Dianthus barbatus - Deze tweejarige bloemensoort is goed te gebruiken als snijbloem. Ruikt tevens erg lekker, en heeft natuurlijk mooie, frisse kleuren.

Artikelnummer

SL5410

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Duizendschoon zaden kopen

Duizendschoon is een prachtige bloemensoort waarvan deze mix een prachtig pallet aan kleuren geeft in de kleuren roze, paars, rood en wit. Duizendschoon, of Dianthus barbatus, is een tweejarige bloemensoort. De bloemen bloeien niet alleen in de meest mooie kleuren, maar ze ruiken ook nog eens erg lekker. Staat mooi in borders, perken en de oranjerie, maar is ook zeer goed te gebruiken als een snijbloem. De Duizendschoon vormt al snel een prachtig kleurenrijkdom. Tevens een zeer goede plant die bijen en vlinders aan doet trekken.


Het telen van Duizendschoon

Je kunt de Duizendschoon zaden onder glas zaaien in de maanden maart, april en mei. Ook kun je ze direct ter plaatse zaaien in mei, juni en juli, wat de voorkeur heeft, boven het zaaien onder glas. De zaden worden rond de zomer gezaaid, waarbij deze in hetzelfde jaar nog een gedrongen rozet maken. Die wordt weer door de lage temperaturen in de winter, omzet tot een bloemaanleg, zodat ze in het jaar erop prachtig bloeien! De bloemen houden wel van een zonnig plekje. Deze enkelbloemige planten bloeien in de maanden juni, juli en augustus.  

We hebben ook de dubbelbloemige variant van de Duizendschoon

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.