Dahlia bloembol kopen bloembollen, Snow Flake | Moestuinland Dahlia Snowflake kopen sfeerimpressie | Moestuinland
Dahlia bloembol kopen bloembollen, Snow Flake | Moestuinland Dahlia Snowflake kopen sfeerimpressie | Moestuinland
Dahlia knol, Snowflake (wit)
Prachtige dahlia soort die mooie bolle witte bloemstelen krijgt. Deze Dahlia, De Snowflake, wordt zo'n 80 centimeter hoog.

Artikelnummer

Z872201

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á2,99
Prijs per knol
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte Dahlia Bloembollen Kopen

De Dahlia Snowflake is een dahlia bloembol met prachtige bolle, witte bloemen. Een echte eyecatcher in zowel moderne als klasieke tuin. Een echte allemansvriend die elke tuinder zal waarderen. De Dahlia Snowflake krijgt een hoogte van zo'n 80 centimeter. Prachtig om aan te planten in de border, of in een mand of bloempot. Je kan er voor kiezen om de Snowflake Dahlia te mixen met andere soorten en kleuren, en je kan 'm in z'n eentje aanplanten. Voor ieder wat wils!

Dahlia Snowflake, het poten en de bloei

Plant de bollen zo'n 40 centimeter uit elkaar, met een diepte van gemiddeld 8 centimeter. Poten doe je in de maanden maart, april en mei. Bloeien zal deze dahlia vervolgens in de maanden juli, augustus, september en oktober. De Dahlia Snowflake staat het liefst op een zonnige of halfzonnige plaats. Je kan de bol naast andere bollen poten, maar ook combineren met vaste planten! een prachtige combinatie met de dahlia snowflake is bijvoorbeeld de Verbena Bonariensis. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.