verbena of ijzerhard zaden kopen? moestuinland.nl
IJzerhard Zaden, Verbena (hoog)
Verbena bonariensis - De Verbena, ook wel ijzerhard genoemd, is een hoge groenblijvende plant, die als de vorst meevalt meerjarig kan zijn. Mooie achtergrond plant of te gebruiken als snijbloem.

Artikelnummer

SL6310

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Verbena Zaden Kopen

De Verbena Bonariensis, ook wel IJzerhard, is een zeer opvallende hoge plant, die makkelijk een hoogte van 100 centimeter kan bereiken. Lange rechte stengels met aan de uiteinden paarse platte bloemschermen, kenmerken de verbena als plant. De verbena kan goed toegepast worden als achtergrondplant in de borders, of om te verwerken in een boeket als snijbloem. Een leuke vlinderlokkende plant die op het moment heel populair is!

IJzerhard / Verbena Zaaien

Zaaien kan in de maanden maart, april en mei onder glas. In de volle grond doe je dit in de maanden mei en juni. Bloeien doet de Verbena al vanaf Juni, en dit gaat door helemaal tot aan november. Groenblijvend is de Verbena mits het niet te koud wordt. Als het meerdere dagen ver onder nul blijft gaat de verbena dood, maar anders kun je hem gewoon overhouden, wat met ons huidige klimaat goed te doen is!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.